Загрузка...

Технічна англійська: ТОП ресурсів для навчання

Добавил: Максим Пушкарев
Добавлено: 2021-04-03 17:57:32

Вивчення англійської мови починається з самого дитинства. Курси технічної англійської призначені для дорослих, які не бажають відставати від ритму сучасного світу. І вже в зрілому віці починають активно підтягуватися назад за парти. Особливо це стосується it сфери, де робота вимагає від усіх учасників граничного взаєморозуміння.

В чому суть технічної англійської?


Технічна англійська мова - це не вузькоспеціалізована область, яка передбачає наявність термінів і позначень за фахом. Дивлячись ширше, можна сказати, що в це поняття входить повністю весь словниковий запас, який допоможе айтішників вільно говорити, обговорювати, сперечатися, аргументувати точку зору під час організації роботи над наданим на розробку завданням. По суті, кожен студент повинен можливість:

• Розвинути здатність, як до усної, так і письмового викладу думки.

• Отримати пояснення про граматичні конструкції.

• Навчиться сприймати інформацію на слух.

• Із завидною постійністю збільшувати словниковий запас.

• Удосконалювати вимову.

• Навчиться вільно себе почувати в англомовному середовищі.

Вивчення технічної англійської мови вимушений захід, якщо є бажання в постійному особистісному і професійному зростанні. Графік навчання складається з урахуванням специфіки галузі, пропонуючи розглядати різні тематики: від правил складання резюме, до навчання плануванню. Учень, який закінчив навчання, демонструє відмінне володіння термінологією, вміє читати, розуміти спеціалізовані публікації, а також здатний правильно скласти звіти і грамотно висловлюватися.

Правила вивчення англійської для it спеціалістів

Перш, варто відзначити, що самостійне поповнення власних знань - це тільки вигідна приставка до уроків. Кваліфіковані педагоги складають програму, включаючи на розгляд відповідні для області інформаційних технологій тематики. Вчителі направляють учнів, коригують процес, роблять акценти на слабких місцях кожного в навчальній групі. Головні принципи, яких необхідно дотримуватися - це система і пошаговость. Викладачі вміло підтримують баланс, пропорційно приділяючи увагу кожному навику. Учні, при самостійному навчанні, діють за відпрацьованою моделлю.


Підсумком такого підходу стануть впевнені і точні знання, які можна підкріпити вивченням додаткової інформації з підручників (English for Information Technology, наприклад), і онлайн ресурсів. У мережі можна відшукати словники, граматичні матеріали, практичні вправи, тести, контрольні зрізи. Практика закріплює теоретичну частину, дає можливість відстежити прогрес і вказати на прогалини. Кращі словники та інші джерела термінології.

Вчити технічна англійська набагато легше, якщо під рукою знаходиться словник. Різні ресурси пропонують рішення для поповнення запасу слів. Серед використовуваних виявилися:

1. multitran - загальний лексичний збірник. Навпаки загальних визначень вказана абревіатура «комп.» для полегшення пошуку перекладу;

2. english4it - підручник додатково надає звучання, а також приклади пропозицій зі словом;

3. techterms - вся лексика тут розбита по категоріях. Для зручності, розроблена рядок пошуку. Також, можна пройти тести, для закріплення знань;

4. computerhope - ще один цікавий ресурс, в якому можна почитати цікаві статті з терміном, який зацікавив або був не зрозумілий.Подкасти для розробників

Вивчення технічної англійської мови стає важливою вимогою для будь-якого розробника ПЗ. За статистикою, 8 з 10 фінансово вигідних замовлень приходять з-за кордону.


Перед програмістом стоїть вибір - або не брати зовсім англомовних завдань, або починати особисте зростання з походу на заняття. Головна складність полягає в тому, що документація містить складні терміни. Найчастіше, окремі слова можна зрозуміти без праці. Досвід і певні напрацювання вже дозволяють розуміти суть питання на папері. Але як бути, якщо окремо слова зрозумілі, а в реченні зійшлися в справжню павутину?Крім курсів технічна англійська для it, необхідно черпати матеріал з додаткових джерел. Одними з найпопулярніших вважаються подкасти.

Вони вважаються незамінними помічниками для удосконалення сприйняття мови на слух і відточування вимови. Кращими стали: • eslpod - різноманітна тематика. Повільна і чітка мова дикторів. Коло слухачів різниться від Elementaru Pre-Intermediate; • esl-lab - матеріал градирень за рівнями складності. Користувач може перевірити засвоєні знання, виконавши тести.


Ще одним джерелом вважаються тематичні форуми. Зареєструвавшись на такій платформі можна не тільки тренуватися писати і читати. На сторінках, по темам розподілено все, що може знадобитися під час робочих буднів.

Крім поповнення скарбнички володіння іноземною, можна запитати поради у форумчан, прочитати думку щодо будь-якого питання, отримати конструктивну критику або безкоштовну консультацію.cyberforum.ru і programmersforum.ru - користуються найбільшим попитом у вітчизняних учасників. Крім російськомовних співрозмовників, тут можна повправлятися в відточуванні власних англомовних умінь. Головне, знайти відповідні питання. Для цього можна скористатися пошуком по сайту.

Навчальні відео канали на Youtube для it фахівців.

Знання другого мови для програміста вже перестало викликати сумніви. Необхідність володіння навичками диктує сама професія. Той, хто бажає постійно підвищувати свій кваліфікаційний рівень, впевнено крокувати по сходах в робчій ієрархії і витримувати жорстоку конкуренцію, повинен звернути особливу увагу на свої лінгвістичні здібності.

Шкільних та університетських навчальних матеріалів недостатньо, щоб розуміти завдання, вести переговори з клієнтами і отримувати закордонні замовлення. Тому, питання, де пройти технічний англійську мову навчання залишається актуальним для багатьох представників it професії.

Крім курсів англійської мови, підручників, одним з найпопулярніших способів підтягнути себе стали YouTube-блоги. Вони дозволяють не тільки відточити розмовний навик і сприйняття мови на слух, а й робити це не дуже відриваючись від робочого процесу:

• DEVTIPS - відео-уроки від Тревіса Нельсона, в яких він ділиться не тільки порадами про веб-дизайні і програмуванні, але ще і говорить про власний досвід, ділиться порадами, як життєвими, так і професійними. Жива, сучасна лексика.

• JAKEWRIGHT - секрети і тонкощі програмування від випускника Кембриджа. Автору всього 22 роки, але він вже зміг завоювати величезну аудиторію глядачів. На власному прикладі, він демонструє силу наполегливості. Немає нічого неможливого, якщо по-справжньому любиш те, чим займаєшся.

• COMPUTERPHILE - все майстерність айті знавця зібрано на цьому каналі. Шон Райлі охоче ділиться секретами професії в оригінальній манері. Мозковий штурм - такими словами можна охарактеризувати все, що відбувається в моніторі, під час перегляду відео з цього каналу.

• LINUSTECHTIPS - три мільйони передплатників. Скарб для тих, хто цінує технічні огляди високої якості. Час за переглядом пролітає непомітно. Головне, не втратити відчуття реальністі.

• CODEDAMN - ресурс для тих, хто бажає підтягнути знання англійської і одночасно дізнатися більше про програмуванні. Крім теоретичної частини, тут можна перевірити себе, пройшовши тести.

• LEVELUPTUTS - для початківців пізнавати світ кодів та алгоритмів. Скотт Толінскі присвятить кожного свого глядача в тонкощі веб майстерності.Сайти англійською з новинами для it фахівців Майданчики з новинами і цікавими статтями на околоайтішние теми допоможуть залишатися у вирі останніх нововведень на професійній ниві. Крім цього, читання автентичних текстів значно розширює словниковий запас, дозволяє визначити недоліки в навчальному процесі та оперативно заповнити їх. У список найкращих порталів потрапили:

• reddit - золоті копальні для працівників сфери it. Обговорення на будь-яку тему. Серйозні думки і розважальний контент. • news.ycombinator - все новинки зі світу інформаційних технологій стікаються нескінченним потоком на цей майданчик. • smashingmagazine - для дизайнерів і фронтендеров. Тут зібралася тони корисностей, які допоможуть підвищити свою кваліфікацію. • arstechnica - головна особливість ресурсу полягає в тому, що статті написані простою, зрозумілою мовою. Підійде для амбітних і стрімких Junior.

• thenextweb - новини з айті, цікавий портал надає можливість поліпшити мовні навички та паралельно дізнатися багато нового. Кожен з представлених майданчиків надає користувачам безліч корисної інформації. Тут розміщуються статті на різноманітні теми. Рівень складності - від початківця до просунутого розмовного.

Спеціалізовані курси англійської в нашому центрі

Технічна англійська для it фахівців є доповненням до базових знань. Крім того, що важливо орієнтуватися в граматиці і систематично працювати над розширенням загального словникового запасу, айтішники змушені прикладати зусилля для поповнення вузькоспеціалізованого. Лексика розташувалася в словниках, текстах. Другий варіант вважається найрезультативнішим, оскільки в міру прочитання статті, можна знайти слова, які мають різні смисли, в залежності від контексту.


Заняття в професійній школі англійської мови My English World (сайт https://myenglishworld.pro/) допоможуть швидко впоратися з похибками в знаннях і вийти на професійний рівень. Важливо працювати не тільки над лексичними, а й відпрацьовувати інші навички - аудіювання, читання і письмо.

У професійній діяльності важливу роль відіграє кожен з них. Для того, щоб впевнено спілкуватися з партнерами і зарубіжними колегами, а також вести ділову переписку, необхідно відвідувати курси технічної англійської, довести свою англійську до досконалості і домогтися її працею і старанням.


Добавить в избранное Добавить в Google - Закладки Добавить в Яндекс.Закладки Добавить в Facebook Добавить в Twitter Добавить в Мой Мир Добавить в Мемори Запостить в ЖЖ Запостить в блог на Liveinternet Поделиться на WOW.ya.ru 0
Нравится


Ключевые слова:


Статьи  |  Оглавление   |  Наверх

Комментарии

Комментариев: 1

Olena
26-08-2022/22:08
Потрібна була англійська для IT Ходила до цієї школи englishpapa.ua Хороший курс, а головне системний.


Nik (заполнить обязательно)
E-mail Используется только для того что бы вы знали где и какую сделали запись
Комментарий
HTML-теги Вырезаются!!! (Заперещено писать http,url,img,jpg,www)
* Введите указанное на картинке 6 значный код
Это сделано для предотвращения регистрации роботами
 

Последние новости

Коллега Аллы Пугачевой объяснил ее появление в монастыре на Кипре 19/11 20:16

Певица Валерия призналась в своих страданиях: «Я какая-то немножко чудненькая» 17/11 18:56

Внебрачная дочь Александра Серова счастлива в Германии 13/11 18:17

Мария Машкова с гордостью сообщила, что она теперь гражданин Америки 10/11 19:42

Ивлеева раскрыла правду о семье Богомолова и Собчак 6/11 17:29

Ивану Краско стало плохо на церемонии прощания с Юрием Темиркановым 5/11 20:14

Почему Алла Пугачева в одиночестве неожиданно вернулась в Россию 4/11 17:39

Максим Галкин откровенно заявил, что пока не будет возвращаться в Израиль 2/11 19:45

Певица МакSим после лечения от алкоголизма закатила пижамную вечеринку 1/11 18:01

В московской квартире найдено мертвое тело 48-летнего продюсера фильма «Елки-2» 27/10 17:17

Колонка редактора



Последние комментарии

Переезжали со съемной квартиры на свою с грузовым такси абрикос. Ребят...
Женщинам льстят сексуальные домогательства

Захоплюйте світ своєю елегантністю та шармом, обираючи найкращі срібні...
Intel будет платить производителям планшетов

Так он же офицер! По возрасту он ещё подходит. Что то тут не чисто. От...
После получения повестки муж Наташи Королевой Тарзан явился в военкомат

В военкомате просто испугались, ещё изнасилует командира, вот и не при...
После получения повестки муж Наташи Королевой Тарзан явился в военкомат

Клоун этот Тарзан. Знал что не возьмут, вот и пошёл
После получения повестки муж Наташи Королевой Тарзан явился в военкомат

Голосование

Какие виды СМИ вызывают у Вас наибольшее доверие?